Lasergamen

Een lasergamepakket huren voor uw eigen locatie

Heeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u bij ons een lasergame pakket huren waarbij u gegarandeerd een super tof spel te wachten staat. U kunt lasergamen op een eigen gekozen locatie, het bos, in een grote schuur of gewoon in de achtertuin! Alles is mogelijk!

 

 

Tien Laserguns voor €40,00 per dag

Vijftien laserguns voor €57,50 per dag

Twintig laserguns voor €75,00 per dag

Accessoires

Tien vesten voor €15,- per dag

Vijftien vesten voor €22,50 per dag

Twintig vesten voor €30,00 per dag

Deze vesten kunt u om uw middel doen, inplaats van op het pistool richten kunt u nu met deze vesten werken.

Wat krijgt u standaard bij het huren van de laserguns?

  • Uitleg van de laserguns en spelvarianten
  • Extra batterijen
  • Oorkondes (via mail)

Wij rekenen geen borg voor het huren van onze geweren.

U kunt onze producten reserveren door het contactformulier in te vullen.

Hoe werken de laserguns?

 

 

Ophalen of opsturen
U kunt de spellen ophalen in Emmen (Drenthe), de adresgegevens kunt u bij het kopje ‘contact’ vinden. Ook kunnen wij de laserguns voor u versturen voor ongeveer €6,95 (tarief hangt af van Post-Nl). Wij rekenen geen borg voor de laserguns, echter wanneer er iets kapot blijkt te zijn kan dit wel in rekening worden gebracht.

Indien u ruim van te voren de laserguns reserveert (een week van te voren) komt het pakket minimaal een dag van te voren aan (met uitzondering van de feestdagen). Wij zorgen er dan voor dat het bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt bezorgd, zodat u niet op een bepaald tijdstip thuis hoeft te zijn.

Als u contact met ons opneemt kunt u in uw bericht uw voorkeur aangeven.

Retour sturen
De volgende dag (de dag na de laatste huurdag uitgezonderd op zon- en feestdagen) moet het pakket weer verzonden worden. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar het pakket werd afgehaald.

Annuleren
Indien u uw bestelling wilt annuleren dient u eerst contact met ons op te nemen om te weten of de laserguns nog niet verzonden zijn, indien ze nog niet verzonden zijn is annuleren mogelijk. Indien de laserguns verstuurd zijn, komen de verzendkosten van €13,00 in rekening.

Leuke extra?
Wilt u uw feestje extra cool maken? Wij hebben een leuke optie voor u om bij te boeken, namelijk de tuktuk! Met dit toffe voertuig kunt u op pad gaan en bijvoorbeeld in een bos gaan lasergamen. Meer informatie kunt u vinden op http://www.tuktukemmen.nl