Lasergamen

Een lasergamepakket huren voor uw eigen locatie

Bij ons kan u een lasergamepakket voor €47,50 per dag huren waarbij u gegarandeerd een super cool en tof spel te wachten staat. U krijgt een pakket bestaande uit tien laserguns met daarbij horende ‘Light Battle Active Vest’. Deze kunt u dragen om uw middel, waarbij u kunt zien hoeveel levens u nog heeft.

                      

Light Battle Active Vest                                           Laserguns 

U kunt met de laserguns zowel binnen als buiten spelen en het hoeft niet per se donker te zijn. U kan individueel lasergamen, maar ook kunt u de groep opdelen in teams, tot wel vier teams! De laserguns werken met infrarood licht en dit is dus niet schadelijk!

 

Een leuke speeltip: Doe het vest op je rug zodat het moeilijker wordt!

 

Hoe werken de laserguns?

  • Er kunnen vier teams worden gemaakt (team rood, wit, groen of blauw).
  • De geweren werken met infrarood. Dit is 100% veilig voor de ogen enz.
  • De geweren zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze adviesleeftijd is vanaf zeven jaar.
  • Wanneer een speler alle drie de levensstreepjes heeft verloren (en dus negen keer is geraakt) kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.
  • Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten.
  • Wanneer je drie keer bent geraakt gaat er één levensstreepje (van de in totaal drie levensstreepjes) verloren op het geweer.

Tip: In het donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de laserguns!

 

Bij het huren van de laserguns krijgt u uitleg mee/opgestuurd.

Ophalen of opsturen

U kunt de spellen ophalen in Emmen (Drenthe), de adresgegevens kunt u bij het kopje ‘contact’ vinden. Ook kunnen wij de laserguns voor u versturen voor €12,50 (retour). Wij rekenen geen borg voor de laserguns, echter wanneer er iets kapot blijkt te zijn kan dit wel in rekening worden gebracht.

Indien u ruim van te voren de laserguns reserveert (een week van te voren) komt het pakket minimaal een dag van te voren aan (met uitzondering van de feestdagen). Wij zorgen er dan voor dat het bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt bezorgd, zodat u niet op een bepaald tijdstip thuis hoeft te zijn.

Als u contact met ons opneemt kunt u in uw bericht uw voorkeur aangeven.

Retour sturen

De volgende dag (de dag na de laatste huurdag uitgezonderd op zon- en feestdagen) wordt het pakket weer aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar het pakket werd afgehaald. Het oude verzendlabel dient verwisseld te worden met het retourlabel dat in het pakket zit. Mocht deze dag op een zon- of feestdag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan wordt het pakket op de eerstvolgende dag retour gestuurd. Wij rekenen hier geen extra kosten voor.

Annuleren

Indien u uw bestelling wilt annuleren dient u eerst contact met ons op te nemen om te weten of de laserguns nog niet verzonden zijn, indien ze nog niet verzonden zijn is annuleren mogelijk. Indien de laserguns verstuurd zijn, komen de verzendkosten van €13,00 in rekening.

Leuke extra?

Wilt u uw feestje extra cool maken? Wij hebben een leuke optie voor u om bij te boeken, namelijk de tuktuk! Met dit toffe voertuig kunt u op pad gaan en bijvoorbeeld in een bos gaan lasergamen. Meer informatie kunt u vinden op http://www.tuktukemmen.nl